Retourbeleid ShoeRama.nl

U wilt uw aankoop retourneren? Dat is mogelijk! U kunt er voor kiezen om het artikel in één van onze winkels af te geven of door het op te sturen. U kunt het artikel binnen 14 dagen zonder reden retourneren.

Gratis retourneren kan onder de volgende voorwaarden:

  • Artikelen die niet afgeprijsd zijn met een aanschafwaarde van € 50,00 of meer.
  • U kunt een retourlabel aanvragen via klantenservice@shoerama.nl.
  • Afgeven in één van onze winkels.

Retourneren op eigen kosten:

  • Alle artikelen onder de € 50,00
  • Artikelen die afgeprijsd zijn.
  • Bestellingen buiten Nederland dient u altijd zelf te retourneren.

In dit geval kunt u het artikel terug brengen in één van onze winkels of terug sturen naar:

ShoeRama
Nies van der Schansstraat 5-7
5161 CE Sprang-Capelle

Retouren mogen alleen bovenstaand adres gestuurd worden en niet naar een afhaalpunt. Wij halen geen pakketten op bij een afhaal-, servicepunt.

U heeft 14 dagen de tijd om een artikel terug te sturen. Hierna vervalt het retour recht.

Vergeet niet een kopie van uw factuur bij te voegen of een begeleidend schrijven.

Als het pakket door ons ontvangen is dan ontvangt u de terugbetaling binnen 3 tot 10 werkdagen terug op uw rekening, credit card of PayPal rekening.

Fashioncheque/Webshopgiftcard

Indien u met een Fashioncheque of Webshopgiftcard heeft betaald zullen wij bij retouren de waarde van deze card uitkeren in de vorm van een tegoedbon. De tegoedbon zal éénmalig in de vorm van een code naar u toegemaild worden.

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier ( zie einde algemene voorwaarden).

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument